Background Image

Over EventWave

Beleef je event van A tot Z op een unieke wijze!

EventWave is het online platform om bedrijven die een event willen organiseren, eventbureaus en leveranciers in de eventbranche samen te brengen.

EventWave onderscheidt zich op bijzondere wijze van elk andere initiatief in de eventbranche en tilt beleving op een orginele manier naar een hoger niveau. Geen onpersoonlijk doorgeefluik, maar een podium waarop eventbureaus pas echt kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Een platform waarop bedrijven events kunnen organiseren die ze werkelijk interessant vinden. Van bedrijfsfeestje tot een productlancering en promotionele events. Eventwave zorgt voor een golf aan geweldige evenementen als resultaat. Desgewenst zelfs voorzien van je eigen afterparty.

Laat in enkele stappen weten wat voor event je wilt, ontvang op maat gemaakte video's en stem met het hele team. Op EventWave is iedereen betrokken en regel jij je event 'the fun way'.

Over EventWave

De match tussen initiator, eventbureau en leveranciers


Initiators: organisatie van een event wordt weer fun


Ga jij een bedrijfsevenement organiseren voor jullie team? Zet dan via het platform in slechts enkele eenvoudige stappen jullie eventvraag uit. Met behulp van de datumprikker stel je samen met je collega’s de meest geschikte datum vast en de chatfunctie staat garant voor de nodige voorpret. Ook kun je uitnodigingen versturen en zien wie er wel of niet aan het event deelnemen. Bekijk met zijn allen video’s die speciaal voor jouw team op maat zijn gemaakt door de eventbureaus. Sfeervol, gek, uniek, verrassend; je zult het allemaal langs zien komen. Aan jullie de taak om te stemmen op de leukste presentaties. Kom daarna gemakkelijk in contact met het eventbureau en laat je favoriete event regelen van A tot Z.

Eventbureaus: op een persoonlijke manier in the picture


Op EventWave kunnen eventbureaus zich pas echt onderscheiden. Niet op basis van prijs, maar op basis van kwaliteit. Als eventbureau word je middels het unieke matchingsysteem automatisch gekoppeld aan bedrijven die een event willen organiseren. Hier hoef je dus niets voor te doen! Is er een match? Dan kun je met de ingebouwde video-creator in enkele minuten een op maat gemaakte video versturen naar de klant. Sleep foto’s en video’s gemakkelijk in de videocarrousel, voeg teksten en muziek toe en deel het met de wereld. Heel makkelijk en, we geven toe, al snel verslavend, want op EventWave kun je pas echt laten zien wat je te bieden hebt. De klant bekijkt de video’s, stemt op de leukste en best matchende presentatie en neemt vervolgens contact op, wellicht met u!

Leveranciers: Laat de klant naar je toe komen


Laat zien wat jouw specialiteit is en waarmee jij je als leverancier binnen de eventbranche onderscheidt van al die anderen. We kunnen gerust stellen dat jij als leverancier de kern bent van EventWave. Organisatoren zetten een eventvraag uit en eventbureaus zoeken vervolgens naar de juiste leveranciers op het platform om aan die vraag te voldoen. Creëer gemakkelijk en snel een eigen, mooi vormgegeven promotiepagina op EventWave. De opdrachten komen vervolgens letterlijk naar je toe, zonder dat je daar verder ook nog maar iets voor hoeft te doen.

Proefkonijnen

Aanmelden als proefkonijn?
Ben jij een ware innovator en wil je als eerste het platform proeftesten nog voor de officiele lancering? Meld je dan vast aan en geniet van een golf aan voordelen.

Hoe het werkt

Onze vijf stappen: 'five times more fun'

Een verassend, gezellig, gek, vrolijk, stijlvol, actief, vertrouwd of juist anders-dan-anders evenement beleven, samen met je team?
Je bent er slechts vijf stappen van verwijderd.

Activate: omschrijf je ideale event

Bespreek met je collega’s jullie event-wensen, ga naar EventWave en omschrijf jullie ideale event. Beheer je agenda, verzamel voorkeuren, stem op jullie favoriet, verstuur de uitnodigingen en heb zicht op aan- en afmeldingen.

Mach maker: ontvang passende voorstellen

Het unieke matchingsysteem ziet de vraag, bekijkt het aanbod, houdt rekening met onder andere het thema, het aantal personen, de plaats en de specialiteit en selecteert de best passende eventbureaus. Voordeel voor jou als initiator? Geen golf aan concepten, wel concrete en aansluitende voorstellen. En het eventbureau dat vervolgens besluit zich met een video te presenteren? Dat heeft een hoge scoringskans!

Pitch: bekijk video-impressies

Dankzij het ingebouwde videocarrousel, stel je als eventbureau in een mum van tijd een persoonlijke en aansprekende promotievideo samen. Doordat foto’s en video’s uit de mediabibliotheek gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn, kun je al binnen enkele minuten een videobeleving creëren met een impressie van het te organiseren event.

Select: kies jullie favoriet

Uit de aangedragen videoclips maak je als initiator samen met je collega’s een selectie van favorieten. Stemmen gaat eenvoudig via het ingebouwde votingsysteem, waarna er vanzelf een top drie ontstaat. Keuze gemaakt? Dan is nu het moment aangebroken om contact op te nemen met het eventbureau.

Event: have fun!

Gebruik het platform om je teamleden uit te nodigen voor het event en hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. En: let the party begin! Na jullie event nog in voor een afterparty? Verzamel je beeldmateriaal en gebruik de videocarrousel om gemakkelijk een after-movie te creëren. En dan? Delen met je hele team natuurlijk; double the fun!

It's fun to share!

Van het inzamelen van voorkeuren bij het activeren van het event tot aan het delen van en samen lachen om de after-movie; de mogelijkheid om content te delen en te bespreken vormt de rode draad in het hele proces.

Contact

Enthousiast? Vragen of opmerkingen? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de lancering?
Neem gerust even contact met ons op of laat je gegevens achter.